Huvitz HTR-1A
Huvitz HTR-1A 4 в1
Изпрати запитване

Авто Рефрактометър/Кератометър/Безконтактен тонометър/Пахиметър – 4в1 Huvitz HRT-1A

ЦЯЛОСТНО АВТОМАТИЧНО СКАНИРАНЕ

Ефективна многофункционалност от Huvitz 4 в 1 HTR

Авторефрактометър
Автоматичен кератометър
Безконтактен тонометър
Безконтактен пахиметър

Huvitz HTR-1A е оптимизиран за грижа за здравето на очите и за точно измерване и диагностика. 4 вида диагностични устройства са имплементирани в система 4 в 1 в компактен дизайн. Освен това функциите за пълно автоматично проследяване и снимане осигуряват удобство за потребителя. Huvitz HTR-1A вече е готов да изненада потребителите със своята многофункционалност.

Компактен дизайн

Чрез компактен дизайн и размер, HTR-1A е възможно да спести място на потребителите. 4 измервания от 1 апарат, пациентите не трябва да местят местата си и може да им спести време.

Пълно автоматично проследяване и снимане

HTR-1A поддържа напълно автоматично проследяване и снимане. Чрез щракване върху един бутон той автоматично следва измерването на точките на зеницата и изчислява точни данни.

Технология Wavefront за висок ред

Чрез собствения алгоритъм за анализ Wavefront на Huvitz & Micro Lens Array осигуряват точни и надеждни рефрактометрични данни. Потребителят може да наблюдава преди и след рефрактивна хирургия (сферична аберация) и да анализира данни от висок ред, за да персонализира рецептата за лещи.

KER/REF измерване

Висока надеждност на данните Kerato от кривина на роговицата може да бъде получена чрез минимизиране на грешката при измерване с помощта на пръстен Mire Ring с висок интензитет и два фокусни LED източника на светлина. Също така REF данните се предоставят с висока точност чрез минимизиране на намесата на акомодативната мощност.

Измерване на ириса и зеницата

Чрез функцията за заснемане на изображение потребителят може да измерва разстоянието на ириса и зеницата до 14 mm. Освен това се поддържа минимално измерване на зеницата до 2 mm.

Карта на Zernike за персонализиран обектив

Картата и графиката на Zernike могат да се показват в 2D и 3D, така че потребителите да могат лесно да разберат данните за сферични, цилиндрични, осови и аберационни данни от висок ред.