Авто рефракто/кератометър
Huvitz HRK-1
Авторефрактометър Huvitz HRK-1
Прецизност и точност!
Изпрати запитване

Авторефрактометър Huvitz HRK-1

Базов клас авто рефракто/кератометър

Авторефрактометър Huvitz HRK 8000 - СПЕЦИФИКАЦИЯ

Автоматично проследяване/напътстване!

Виртуалната мишена Ви напътства за лесно намиране на връхната точка на корнеата, точно позициониране и извършване на прецизно автоматично измерване. Режим Auto Tracking за автоматично улавяне на окото и измерване чрез манипулиране на джойстика напред и назад, без нужда от завъртане.

Интуитивно измерване на ириса и зеницата

Измерване диаметъра на ириса и зеницата до 14 mm и възможна рефракция до 2 mm най-малък диаметър на зеницата.

Цветно изображение на окото в реално време

Наличието на пълноцветна ССD камера и източник на бяла LED светлина позволяват детайлно проследяване на напасването на контактната леща върху окото, което досега беше възможно само с помощта на биомикроскоп.

Ретро илюминация

Изследване на очната леща за катаракта и на роговицата за механични наранявания и определяне общия здравен очен статус на пациента. Измерване на Sph, Cyl и Axis едновременно за корекция с очила или контактни лещи.

Измерване за контактни лещи и aсистент за напасване

On-K напасване въз основа на стойностите от кератометрията и автоматично изчисляване на базовата кривина на лещата (само за RGP лещи).

Асистент за напасване, позволяващ виждането на флуоресциновия разтвор с помощта на синя илюминация и автоматично определящ статуса.

Потвърждение преди изтриване

Показване на диалогов прозорец с искане на потвърждение за изтриване. така резултатът от измерването не се изтрива автоматично, а остава за последващ анализ.

Лесно заключване

С цел удобство по време на работа, горното тяло може да се блокира неподвижно само с едно движение.

7”, въртящ и накланящ се, пълноцветен, сензорен екран

Пълноцветен TFT LCD дисплей, даващ висококачествено изображение с висока резолюция в реално време. Голям ъгъл на наблюдаване на екрана.

Бърз принтер

Вграден принтер с възможност за отпечатване на 10 резултата от измерване за по-малко от 3 секунди, напълно безшумно. лесна смяна на ролката с хартия, само с една операция.

Свързване към HLM-1 диоптромер

Възможност за свързване в мрежа на HRK-1 и HLM-1 с помощта на Y-кабел. така, резултатите от измерването с HLM-1 могат да се отпечатват на вградения в HRK-1 принтер.