Авторефрактометър
Huvitz HRK 9000
Комбинирането на всичко в едно – HRK-9000A Авторефактокератометър и субективен VA тест
Изпрати запитване

Авторефрактометър Huvitz HRK 9000

Комбинирането на всичко в едно – HRK-9000A Авторефактокератометър и субективен VA тест

Авторефрактометър Huvitz HRK 9000 - СПЕЦИФИКАЦИЯ

За първи път в света е въведен Contrast Sensitivity and Glare Test и TFBUT Measurement and Meibography.

  1. СУБЕКТИВЕН VA ТЕСТ

Сравнение между субективни и обективни VA тест дава по-надеждни и точни данни.Субективна тест VA е полезен при вземането на решение за необходимост от прогресивни лещи, защото той проверява зрителната острота въз основа на отговорите на пациентите.

hrk9000-2

  1. КОНТРАСТНА ЧУСТВИТЕЛНОСТ и Glare ТЕСТ

Висока надеждност на зрителната острота при тъмнина с тест за контрастната чувствителност и отблясъци, който перфектно възпроизвеждат хало ефект. Може да се контролира ефективно подобрения на зрението след рефракция или операция на катаракта.

hrk9000-3

 

  1. TFBUT ИЗМЕРВАНЕ и Meibography

Измерване на слъзния филм и сухотата в очите могат да бъдат с TFBUT тест (Tears Break-Up Time) за задълбочено изследване на зрителната острота.Дегенерация на слъзната жлеза също могат да бъдат наблюдавани с източник на светлина и функция за подобряване на изображението.

hrk9000-4

hrk9000-5

4.КАРТА НА АБРАЦИИТЕ!

Освен обичайните данни като сфера, цилиндър и градус, картата на аберационите данни показва графично Zernike рефративна карта за по-добра консултация на пациента и вземане на на по-добри клинични решения.

5.PSF & СИМУЛАЦИЯ НА ИЗОБРАЖЕНИЕ

Функция на точка на изображението (PSF) и Графика симулация на ретината на дисплея може да помогне на пациента да разбере по лесен начин за клиничното състояние на очите си и да вземе решение за персонализирани лещи.

6.ЦВЕТНА КАМЕРА

Цветната CCD камера и бял LED източник на светлина в Авторефактокератометър ще ви даде възможност да видите положението на контактната леща в окото,което преди време беше възможно единствено чрез биомикроскоп.

7.РЪКОВОДСТВО ЗА НАПАСВАНЕ НА КОНТАКТНИ ЛЕЩИ

Първо в света ръководство за напасване на контактни лещи и възможност да видите с флуоресцеинова течност положението на лещата.Синя LED просветка за по добро изображение.Анализ на статуса на лещата с автоматично изчислвяане и препоръка за по добри резултати.

hrk9000-6

8.ПОДВИЖЕН 7“ ЦВЕТЕН ЕКРАН ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ НА АПАРАТА С ТЪЧ ДИПЛЕЙ

9.АВТОМАТИЧНО 3D ФОКУСИРАНЕ- Апарата сам се фокусира и извършва измерването без намесата на оператор.

10.ПО-ВИСОКА СКОРОСТ НА ИЗМЕРВАНЕ – за блокиране на акумодацията

11.СВЪРЗВАНЕ С ВЪНШЕН МОНИТОР С HDMI РЕЗОЛЮЦИЯ- монитор на който можете да покажете на пациента в реално време неговия очен статус.

12.ПРОГРАМА “MATE” ЗА АРХИВИРАНЕ НА СНИМКИ И РЕЗУЛТАТИ НА ПАЦИЕНТИТЕ- програма за компютър с която всички данни за пациента се архивират автоматично.

13.АНИМИРАН ПОМОЩНИК- улеснява работата на оператора с подсказване

14.WIRELESS ВРЪЗКА С ФОРОПТЪР – автоматично прехвърля данните в фороптъраЖ