Уважаеми партньори,

Ние сме изцяло българска производствена компания с повече от 25 години опит в проучването и изработването на корекционни диоптрични лещи. Имаме най-съвременното оборудване на немските компании Optotech и Satisloh и познаваме в дълбочина геометричните повърхности на продуктите си. Предлагаме Ви високо технологични процеси, сложни изчисления на диоптрични стойности и всички услуги, свързани с изработката на съвременен краен продукт в областта на очната оптика.

Ще бъдем до Вас за разрешаването на всяка възниканала ситуация бързо и ефективно. Този подход ще Ви накара да почувствате нашата подкрепа и заедно ще допринасяме
за развитието на очната оптика. Затова Ви предлагаме всеки продукт в няколко варианта на изпълнение и индивидуализиране на всяка леща. Изработваме едномесечни пробни прогресиви за Ваша сигурност и сигурността на клиента Ви, че ще успее да се адаптира към диоптричните стойности и дизайна на прогресията. Ние използваме най-новите сертифицирани материали и заготовки.

Всички наши продукти са с 24-месечна гаранция, маркирани със знака за разпознаваемост и са с гарантирано качество. Ние контролираме всеки етап от производствения процес до крайния продукт с дигитални контролни устройства на Automation & Robotics. Диоптричната стойност, геометрията на лещата и дизайнът на прогресията преминават през пълна проверка и се архивират, преди да достигнат до крайния потебител.

През тази година внедрихме нови технологии в изработката наRx лещите: Clear View, ErgoPath, ThinMax, Binocular Balance, Digital Profile, Variable Inset & Corridor и Optimesh.
Работилницата ни за изработка на диоптрични очила е оборудвана с най-съвременните модели на машини на МEI Italia и Huvitz Korea. Нашите усилия са насочени към това всеки Ваш клиент да получи оптимално качество на своето зрение благодарение на Вашия професионализъм и опит.

Ние от екипа на Hera Lens ще бъдем на Ваше разположение от създаването на стъклото до удовлетворяването на крайния клиент.

Пожелаваме на всички успешна работа и благодарим за доверието!

Екипът на Hera Lens