Диоптромер
Huvitz HLM 9000
Изпратете запитване

Диоптромер Huvitz HLM 9000

Промяна в основната технология, различен начин на измерване

ДИОПТРОМЕР HUVITZ HLM 9000 - СПЕЦИФИКАЦИЯ

  1. Hartmann Sensor Wavefront Анализатор

Изпълнение на Hartmann Sensor Wavefront Анализ Technology с повечето измервателни точки максимизира точността при измерване на мултифокални стъкла и диоптрични стъкла с висока базова кривина.

hlm9000-1

  1. ИЗМЕРВАНЕ НА БЛОКИРАНЕ НА ДЪЛЖИНАТА НА СИНЯТА ВЪЛНА/ Blue Light Hazard Measurement/

Когато използвате смарт телефони, LCD монитори и изкуствени осветления , синята светлина излъчвана от тези източници е призната за едина от най-вредните за вашите очи.

hlm9000-2

  1. ИЗМЕРВАНЕ НА UV ПРПУСКЛИВОСТ
  2. ИЗМЕРВАНЕ НА МУЛТИФОКАЛНИ ЛЕЩИ

Автоматично разпознаване на мултифокална лещи и лесно измерване с насоки за измерване на дисплея, измерване на слънчеви очила и призматични мултифокална стъкла е прецизно и лесно.

hlm9000-3

  1. ГОЛЯМА ТОЧНОСТ С ЗЕЛЕН СВЕТЛИНЕН ЛЪЧ /Green Light Beam/

Зеления светлинен лъч (545 nm), която е почти същата като Fraunhofer e-line (546.1nm) от ISO стандартe, подобрява точноста при измерването за разлика от стария метод с инфрачервена светлина.

hlm9000-4

6.ИМЕРВАНЕ НА ТВЪРДИ И МЕКИ КОНТАКТНИ ЛЕЩИ/ опцонално/

7.ИЗМЕРВАНЕ НА ПУПИЛНА ДИСТАНЦИЯ / PD /

  1. ЦВЕТЕН 7“ LCD ДИСПЛЕЙ

Широк дисплей с неограничен ъгъл на гледане (178 °) минимизира работната умора и максимизиране ефективността на работата.

  1. Wireless Communication

Безжична комуникация чрез Wi-Fi позволява перфектно предаване на данни с HRK-9000A и HDR-9000 независимо от работната среда.Класическата комуникация чрез RS-232 кабел е възможно за предаване на данни с предишните модели.

  1. ПРИНТЕР С АВАТОМАТИЧНО РЯЗАНЕ

Бързо и тихо принтеране с автоматичен с функция „автоматично рязане“ показва всички данни на клиентите бързо. Замяна на ролка хартия е е с едно докосване .